Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!
Home  /  Beauty   /  Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα χαλαρώνει, στα πλαίσια της γήρανσης του ανθρώπινου οργανισμού.

Η περιοφθαλμική χώρα (άνω και κάτω βλέφαρα) επηρεάζει πάρα πολύ την εικόνα του προσώπου. Η χαλαρότητα και οι σακούλες που εμφανίζονται στα βλέφαρα, συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα γήρανσης του προσώπου.

Βλεφαροπλαστική είναι η χειρουργική αφαίρεση του περίσσιου δέρματος και συγχρόνως του περιβολβικού λίπους που δημιουργεί τις σακούλες. Η επέμβαση γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία στο χώρο του οργανωμένου ιατρείου και δεν χρειάζεται νοσηλεία. Η χρήση του Laser CO2 στην βλεφαροπλαστική αφενός έχει απλοποιήσει πολύ την επέμβαση, αφετέρου παρέχει μεγάλη ασφάλεια λόγω έλλειψης αιμορραγίας (απουσία εκχυμώσεων).

Με την χρήση του Laser CO2 ο χρόνος αποκατάστασης μειώνεται σημαντικά κι η μετεγχειρητική πορεία είναι πολύ ήπια και ομαλή. Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 4-5 ημέρες. Ειδικά στα κάτω βλέφαρα αν δεν υπάρχει χαλάρωση και περίσσεια δέρματος η αφαίρεση του λίπους με το Laser μπορεί να γίνει από τον επιπεφυκότα (από μέσα), χωρίς τομή στο δέρμα.

Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και διαρκεί αρκετά χρόνια.

Κλείστε τώρα ραντεβού με τους εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς της novamed για μια Δωρεάν Ενημέρωση ή καλώντας στο ☎️ 2310 237 300

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website