ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν
 

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

'Αμεσο αποτέλεσμα


ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα χαλαρώνει, στα πλαίσια της γήρανσης του ανθρώπινου οργανισμού. Η περιοφθαλμική χώρα ( άνω και κάτω βλέφαρα ) επηρεάζει πάρα πολύ την εικόνα του προσώπου. Η χαλαρότητα και οι σακούλες που εμφανίζονται στα βλέφαρα, συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα γήρανσης του προσώπου.
Βλεφαροπλαστική είναι η χειρουργική αφαίρεση του περίσσιου δέρματος και συγχρόνως του περιβολβικού λίπους που δημιουργεί τις σακούλες. Η επέμβαση γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία στο χώρο του οργανωμένου ιατρείου και δεν χρειάζεται νοσηλεία.
Η χρήση του Laser CO2 στην βλεφαροπλαστική αφενός έχει απλοποιήσει πολύ την επέμβαση, αφετέρου παρέχει μεγάλη ασφάλεια λόγω έλλειψης αιμορραγίας ( απουσία εκχυμώσεων).
Με τη χρήση του Laser CO2 ο χρόνος αποκατάστασης μειώνεται σημαντικά και η μετεγχειρητική πορεία είναι πολύ ήπια και ομαλή. Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 4-5 μέρες.
Ειδικά στα κάτω βλέφαρα αν δεν υπάρχει χαλάρωση και περίσσεια δέρματος η αφαίρεση του λίπους με το Laser μπορεί να γίνει από τον επιπεφυκότα ( από μέσα ), χωρίς τομή στο δέρμα εξωτερικά. Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και διαρκεί αρκετά χρόνια.