ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν
 

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Βελτιώστε την εικόνα σας


ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Με το πέρασμα του χρόνου το σώμα μας αλλάζει. Αιτία είναι η σταδιακή αλλοίωση όλων των ιστών του σώματος, από το δέρμα μέχρι τα οστά.  Αυτό που επηρεάζει την εικόνα του σώματος είναι η αλλαγή στην κατανομή του λίπους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συσσώρευση τοπικού πάχους ιδιαίτερα στην κοιλιά, τους γοφούς, τα πλάγια των μηρών (ψωμάκια), την έσω επιφάνεια των μηρών, τα γόνατα κ.α.
Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί πολλές μέθοδοι και μηχανήματα στην προσπάθεια να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Η μεσοθεραπεία, οι ραδιοσυχνότητες (RF), το carboxy, η κρυολιπόλυση, χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην αισθητική ιατρική για το λόγο αυτό. 
Η προσφορά όλων αυτών είναι σημαντική, παρολαυτά όμως δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ το αποτέλεσμα της οποίας είναι σταθερό και προβλέψιμο.
Η λιπογλυπτική εφαρμόζεται μόνο με τοπική διογκωτική (tumescent) αναισθησία,η οποία παρέχει σοβαρά πλεονεκτήματα έναντι της γενικής αναισθησίας, στο χώρο του καλά οργανωμένου ιατρείου. Δεν χρειάζεται κλινική νοσηλεία ούτε αποχή από τις κοινωνικές δραστηριότητες.