ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν
 

PLASMA LIGHT THERAPY

"Bλεφαροπλαστική" χωρίς επέμβαση


ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τα βλέφαρα είναι μια περιοχή που επηρεάζει πάρα πολύ την εικόνα του προσώπου. Με τα χρόνια παρατηρείται στα βλέφαρα (άνω και κάτω) χαλάρωση και υπερτροφία του δέρματος δίνοντας την εικόνα στα άνω βλέφαρα του ¨παραπανίσιου¨ δέρματος και στα κάτω βλέφαρα την εμφάνιση χαλαρής σακούλας. Πολλές φορές επίσης η χαλάρωση συνοδεύεται από «σακούλες» στα άνω και κάτω βλέφαρα που οφείλονται στο περιβολβικό λίπος.
Η βλεφαροπλαστική είναι η μέθοδος εκλογής για την οριστική λύση του προβλήματος. Για όσους θέλουν να αποφύγουν την χειρουργική επέμβαση και το πρόβλημα της χαλάρωσης είναι μέτριο, η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει τη νέα μέθοδο plasma light. 
Εφαρμόζεται με μια φορητή συσκευή που στηρίζεται στην τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων. Γίνεται απλά στο ιατρείο, με χρήση αναισθητικής κρέμας τοπικά. Χωρίς αφαίρεση δέρματος προκαλεί εξάχνωση των κυττάρων του δέρματος των βλεφάρων με περιορισμένη φωτοθερμόλυση χωρίς να προκαλεί βλάβη στις βαθύτερες στιβάδες. Δεν προκαλούνται ουλές και τυπικά έχουμε μια βλεφαροπλαστική χωρίς επέμβαση.
Πρόκειται για μια ενναλακτική μη επεμβατική θεραπεία με πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι ασφαλής, με μακροχρόνιο αποτέλεσμα, χωρίς παρενέργειες. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητες του. Η πλήρης αποκατάσταση γίνεται σε πέντε με έξι μέρες και το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε δυο εως τρείς συνεδρίες με μηνιαία μεσοδιαστήματα.
Το plasma Light εκτός από τα βλέφαρα μπορεί να εφαρμοσθεί σε άλλα προβλήματα και στις περιοφθαλμικές ρυτίδες, οι ραβδώσεις (ραγάδες), στις ουλές της ακμής, στις ρυτίδες καπνιστού, στην αφαίρεση των tattoo κ.α