ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν

Η Κοσμητική Ιατρική του Αύριο, Σήμερα

H Novamed ιδρύθηκε το 2002 κι από τότε αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς ως ένα ιατρικό κέντρο κοσμητικής ιατρικής.


Η NovaMed είναι μία πρότυπη μονάδα κλινικών κοσμητικής ιατρικής. Δημιουργήθηκε στην Καβάλα, από τον δερματολόγο Σπύρο Σουλτάνο το 1998. Συνδυάζοντας την ιατρική γνώση με τεχνολογία αιχμής, η NovaMed στοχεύει στην επίτευξη των πιο εντυπωσιακών αισθητικών αποτελεσμάτων. Οι υπηρεσίες της NovaMed προσφέρονται στη Βόρεια Ελλάδα, στην αγορά της Καβάλας και της Ξάνθης, σε συνεργασία με ειδικούς δερματολόγους και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Novamed είναι πρωτοπόρος στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Laser, ραδιοσυχνότητες, υπέρηχοι) στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπήρξε μία από τις πρώτες κλινικές που παρείχε ιατρική LASER αποτρίχωση (LASER Alexandrite 755nm) το 1998, τη χρονιά που η τεχνολογία εγκρίθηκε από τον FDA Αμερικής, ενώ είχε εμπειρία στη χρήση άλλων τεχνολογιών LASER (τραυματικό CO2, Iridex κτλ) από πολύ παλιότερα.

Η επιστημονική ομάδα της Novamed ασχολείται ιδιαίτερα με την αισθητική δερματολογία και την Δερματοχειρουργική εκτελώντας μια μεγάλη γκάμα δερματοαισθητικών επεμβάσεων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χρήση των ιατρικών Laser και έχει στο ενεργητικό της ένα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων τα τελευταία 20 χρόνια.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ/ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Σπύρος Σουλτάνος είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με εξειδίκευση στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία από την πανεπιστημιακή κλινική του Α.Π.Θ. Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδιοσιολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας, της διεθνούς δερματοχειρουργικής εταιρείας και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής εταιρείας δερματοχειρουργικής.

Είναι από τους πρώτους δερματολόγους στην Ελλάδα που ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την αισθητική δερματολογία και τη δερματοχειρουργική, εκτελώντας μια ευρεία γκάμα δερμοαισθητικών επεμβάσεων σε μεγάλη κλίμακα. Επίσης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χρήση των ιατρικών LASER, ενώ υπήρξε από του πρώτους ιατρούς στην Ελλάδα πού χρησιμοποίησαν LASER αποτρίχωσης (1998). Το 1998 ίδρυσε το πρώτο τμήμα αισθητικής δερματολογίας και δερματοχειρουργικής στην Καβάλα, με την επωνυμία NovaMed Dermolaser clinics.

H εταιρεία αυτή είναι πρωτοπόρος στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας LASER στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας στην Ελλάδα. Το 2000 ιδρύθηκε αντίστοιχο τμήμα στην πόλη της Ξάνθης και τα τελευταία χρόνια η NovaMed Θες/κης στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Σπύρος Σουλτάνος διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε επεμβάσεις αισθητικής δερματολογίας και δερματοχειρουργικής και στη χρήση ιατρικών LASER, έχοντας στο ενεργητικό του έναν μεγάλο αριθμό επεμβάσεων στη μακρόχρονη επιστημονική πορεία του.