ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν
 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ένα Ισχυρό Εργαλείο Καταπολέμησης της Γήρανσης του Δέρματος


ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

H Μεσοθεραπεία είναι μια σύγχρονη θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης του δέρματος, του προσώπου και του σώματος. Με την είσοδο διάφορων ουσιών (μέταλλα, ένζυμα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες) στο χόριο (μεσόδερμα), προκαλείται η αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση, σύσφιξη και ενυδάτωση του δέρματος.
Το κύριο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας έγκειται στο ότι οι ευεργετικές αυτές ουσίες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της υγείας και νεανικότητας του δέρματος, απορροφούνται και επιδρούν άμεσα στο όργανο – στόχο, ενώ η εφαρμογή πραγματοποιείται γρήγορα με ανώδυνες μικρο- ενέσεις.
Οσον αφορά το σώμα εφαρμόζοντας ειδικά πρωτόκολα πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας κια του τοπικού πάχους. Καταστρέφονται οι κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων και απελευθερώνονται οι λιπώδεις ουσίες οι οποίες στη συνέχεια αποβάλονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Μέθοδος PRP

Στο δέρμα μας υπάρχουν βλαστοκύτταρα από τα οποία ανανεώνεται συνεχώς η επιδερμίδα μας. Τελευταία, η μέθοδος PRP προσφέρει νέες επαναστατικές προοπτικές στην αναγέννηση του δέρματος , στην πρόληψη – καταπολέμηση της γήρανσης και στην επούλωση του δέρματος (μετά από δερματοχειρουργική επέμβαση, άτονα έλκη κ.ά.).
Χρησιμοποιώντας τους αυξητικούς παράγοντες του αίματος του ίδιου του ατόμου με την μέθοδο της μεσοθεραπείας, ενεργοποιούμε τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, μετατρέποντάς τα σε ινοβλάστες που στη συνέχεια παράγουν καινούργιο κολλαγόνο και ελαστίνη.