ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν
 

LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ (Ρυτιδεκτομή)

Αντιμετωπίστε την χαλάρωση


LIFTING

Η γήρανση του δέρματος του προσώπου είναι μια αναπόφευκτη, φυσική διαδικασία. Με το πέρασμα του χρόνου, μειώνεται ο όγκος του λίπους και του υποδόριου ιστού του προσώπου, το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει και οι λεπτές ρυτίδες γίνονται βαθύτερες. Η ηλιακή ακτινοβολία, το περιβάλλον, το κάπνισμα, και το άγχος της καθημερινής ζωής έιναι παράγοντες που συμμετέχουν στη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος.
Το χειρουργικό lifting σβήνει τα σημάδια της ηλικίας, αντιμετωπίζοντας τη χαλάρωση μέσω της ανόρθωσης των μυών και της αφαίρεσης παραπανίσιου δέρματος. Τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά και διαρκούν για πολλά χρόνια.
Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 - 3 ώρες και γίνεται με τοπική αναισθησία . Η ειδική τοπική αναισθησία που χρησιμοποιούμε μας προφυλάσσει από τις αιμορραγίες κατά τη διάρκεια της επέμβασης αλλά και από τις εκχυμώσεις μετεγχειρητικά.
Το facelift μπορεί να συνδυαστεί πολύ συχνά με άλλες επεμβάσεις όπως είναι η βλεφαροπλαστική, η ανόρθωση του λαιμού, η ανόρθωση μετώπου - φρυδιών (browlift), η λιποαναρρόφηση διπλοσάγονου και η δερμοανάπλαση με Laser.
Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες μετά από 1 εβδομάδα περίπου.