Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Bλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική & Τέλος τα σημάδια του χρόνου!

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα χαλαρώνει, στα πλαίσια της γήρανσης του ανθρώπινου οργανισμού. Η περιοφθαλμική χώρα (άνω και κάτω βλέφαρα) επηρεάζει πάρα πολύ την εικόνα του προσώπου. Η χαλαρότητα και οι σακούλες που εμφανίζονται στα βλέφαρα, συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα γήρανσης του προσώπου.

Βλεφαροπλαστική είναι η χειρουργική αφαίρεση του περίσσιου δέρματος και συγχρόνως του περιβολβικού λίπους που δημιουργεί τις σακούλες. Η επέμβαση γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία στο χώρο του οργανωμένου ιατρείου και δεν χρειάζεται νοσηλεία.

Η χρήση του Laser CO2 στην βλεφαροπλαστική αφενός έχει απλοποιήσει πολύ την επέμβαση, αφετέρου παρέχει μεγάλη ασφάλεια λόγω έλλειψης αιμορραγίας (απουσία εκχυμώσεων). Με τη χρήση του Laser CO2 ο χρόνος αποκατάστασης μειώνεται σημαντικά και η μετεγχειρητική πορεία είναι πολύ ήπια και ομαλή. Η αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται σε 4-5 ημέρες.

Ειδικά στα κάτω βλέφαρα, αν δεν υπάρχει χαλάρωση και περίσσεια δέρματος, η αφαίρεση του λίπους με το Laser μπορεί να γίνει από τον επιπεφυκότα (από μέσα), χωρίς τομή στο δέρμα εξωτερικά.

Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και διαρκεί αρκετά χρόνια.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική