Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική

Σήμερα, η λιπογλυπτική είναι η πιο διαδομένη αισθητική επέμβαση στον κόσμο. Η εφαρμογή της διογκωτικής τοπικής αναισθησίας μας παρέχει απόλυτη ασφάλεια και βοηθάει σημαντικά στην επίτευξη καλού τελικού αποτελέσματος. Η επέμβαση εφαρμόζεται με σιγουριά και ασφάλεια σε ένα καλά οργανωμένο ιδιωτικό ιατρείο. Εφαρμόζεται σε υγιείς άνδρες και γυναίκες σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει συσσωρευμένο τοπικό λίπος. Οι πιο συνήθεις περιοχές είναι η κοιλιά, το στομάχι, οι γοφοί, τα πλάγια των μηρών (ψωμάκια), τα γόνατα, οι κνήμες και το διπλοσάγονο.

Το αποτέλεσμα είναι σταθερό, το τοπικό πάχος δε ξαναδημιουργείται γιατί τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται δεν αναδημιουργούνται.

Μέχρι σήμερα η Novamed διαθέτει μια εμπειρία 25 ετών στην λιπογλυπτική με πάνω από 2000 περιστατικά (επεμβάσεις). Στο χρονικό αυτό διάστημα αναπτύχθηκαν, πέρα από την κλασσική μέθοδο, καινούργιες τεχνικές με υπερήχους, λιπογλυπτική με laser, και δυναμική λιποαναρρόφηση (power-liposunction). Στο κέντρο μας είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και τις τρεις μεθόδους. Για λόγους ασφαλείας και αποτελεσματικότητας επιλέξαμε την power-liposunction.

Έτσι, τα τελευταία 8 χρόνια περίπου, εφαρμόζουμε στη Novamed αποκλειστικά τη μέθοδο αυτή. Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού επιτυγχάνουμε την εύκολη και ομαλή διάσπαση των διαφραγμάτων του λίπους, με αποτέλεσμα : 1ον, τη μείωση του χρόνου επέμβασης κατά 50% και 2ον, τη μεγάλη βελτίωση του τελικού αισθητικού αποτελέσματος.

Βίντεο Παρουσίασης

Εικόνες από πραγματικούς ασθενείς, πριν & μετά

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική