Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Ανάπλαση Εξωτερικών Γεννητικών Οργάνων

Ανάπλαση Γεννητικών Οργάνων

Η λιποπρόσθεση στα γεννητικά όργανα αναφέρεται από την δεκαετία του 90. Τα τελευταία χρόνια αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής η χρήση του λίπους για την αύξηση του μεγέθους των γεννητικών οργάνων ανδρών και γυναικών.

Η επέμβαση είναι απλή και ανώδυνη (τοπική αναισθησία). Το λίπος που προστίθεται στο πέος είναι σταθερό, δεν απορροφάται λόγω της πλούσιας αγγείωσης και της έλλειψης λιπώδους ιστού στην περιοχή.

Στις γυναίκες έχουμε απορρόφηση της τάξης του 20-30% γiα αυτό μπορεί να χρειαστεί μία συμπληρωματική πρόσθεση λίπους. Η μετεγχειρητική πορεία είναι ήπια και πολλοί ασθενείς είναι ικανοί μετά από 4-5 ημέρες να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η λιποπρόσθεση στο πέος δεν αυξάνει μόνο την διάμετρο αλλά και το μήκος. Το γεγονός ότι πρόκειται για αυτόλογο λίπος γίνεται αποδεκτό με ευκολία και ικανοποίηση, σε αντίθεση με άλλες ουσίες ή προσθέσεις.

Η λιποπρόσθεση στα γεννητικά όργανα της γυναίκας αφορά τα μεγάλα χείλη του αιδοίου και το εφήβαιο, περιοχές που με την πάροδο της ηλικίας ατροφούν. Στην αγορά σήμερα υπάρχει ειδικό προϊόν υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιείται για την ανάπλαση των γεννητικών οργάνων. Το χρησιμοποιούμε στις περιπτώσεις που δεν θέλουν οι ασθενείς να υποβληθούν στη διαδικασία της λιποπρόσθεσης.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική