Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Μέλασμα - Κηλίδες

Μέλασμα – Κηλίδες & Δισχρωμίες Δέρματος

Το μέλασμα (χλόασμα) καφέ σκούροι λεκέδες είναι ένα σοβαρό και επίμονο αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί πολλές γυναίκες.  Εμφανίζεται στις εκτεθειμένες στον ήλιο περιοχές του δέρματος και συχνότερα στο πρόσωπο (μάσκα της κύησης).

Η κύηση, η λήψη αντισυλληπτικών, η χρήση ορισμένων φαρμάκων, η γενετική προδιάθεση και το ηλιακό φως είναι τα αίτια που το προκαλούν.  Έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλοί τρόποι θεραπείας του μελάσματος χωρίς κανένας να ικανοποιεί απόλυτα.  Χρησιμοποιούνται ευρέως καλλυντικά προϊόντα, που περιέχουν λευκαντικές ουσίες, προσφέροντας σχετική βελτίωση και προφύλαξη.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε και χρησιμοποιείται ενάντια στο πρόβλημα αυτό, το Spectra Q-Switched Laser.  Χωρίς να προκαλεί δερματική βλάβη, αποδεσμεύει μόνο τη χρωστική από τον ιστό του δέρματος, η οποία στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό.  Άλλο πλεονέκτημα του spectra είναι η ενσωμάτωση μίας λειτουργικής παραλλαγής στο πρόγραμμα του, στο ”spectra mode”, που με τη χρήση φωτοθερμικής και φωτομηχανικής δράσης, χωρίς κανένα τραυματισμό της επιδερμίδας, βελτιώνει θεαματικά την φλεγμονώδη ακμή, μειώνει το εύρος των πόρων της επιδερμίδας και τέλος βελτιώνει τις μικρές ρυτίδες του προσώπου με αποτέλεσμα ένα απαλό και ανανεωμένο δέρμα.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική