Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Blog

Ιατρικά Νέα, Προσφορές κ.α
Home  /  Blog

Γυναικομαστία είναι η υπερπλασία (αύξηση του μεγέθους) των μαστών των ανδρών. Μπορεί να οφείλεται σε υπερπλασία των μαζικών αδένων ή του λιπώδους ιστού (ψευδογυναικομαστία) ή σε συνδυασμό των δύο καταστάσεων. Όπως είναι φυσικό, η γυναικομαστία προκαλεί ψυχολογικό πρόβλημα κυρίως στους εφήβους και τους νεαρούς άνδρες.

Η υπεριδρωσία μασχαλών είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Είναι σοβαρό αισθητικό πρόβλημα που επηρεάζει την κοινωνική και επαγγελματική ζωή των πασχόντων, με συνέπεια τη ψυχολογική τους επιβάρυνση.

Με την πάροδο της ηλικίας το δέρμα χαλαρώνει, στα πλαίσια της γήρανσης του ανθρώπινου οργανισμού. Η περιοφθαλμική χώρα (άνω και κάτω βλέφαρα) επηρεάζει πάρα πολύ την εικόνα του προσώπου. Η χαλαρότητα και οι σακούλες που εμφανίζονται στα βλέφαρα, συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα γήρανσης του προσώπου.

Η Carboxy θεραπεία απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον για την αισθητική δερματολογία τα τελευταία χρόνια. Συνίσταται στην είσοδο του CO2 στο δέρμα ή τον υποδόρειο λιπώδη ιστό. Στα spa της Γαλλίας στην δεκαετία του 1930 ανακαλύφθηκε η ευεργετική επίδραση του CO2 στο δέρμα ή τον υποδόρειο λιπώδη ιστό

Η γήρανση του προσώπου είναι μια αναπόφευκτη, φυσική διαδικασία. Με το πέρασμα του χρόνου μειώνεται ο όγκος του λίπους και του υποδόριου ιστού καθώς επίσης και το κολλαγόνο στο χόριο του δέρματος. Το δέρμα ατροφεί ,αρχίζει να χαλαρώνει και οι λεπτές ρυτίδες γίνονται βαθύτερες. Η διαδικασία αυτή αρχίζει στη μέση ή ακόμη και σε νεότερες ηλικίες. Η ηλιακή ακτινοβολία, το περιβάλλον, το κάπνισμα, το άγχος αλλά και το γονιδιακό μας προφίλ (κληρονομικότητα) είναι οι κυριότεροι παράγοντες που συμμετέχουν στην διαδικασία της γήρανσης του δέρματος.