ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν
 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Με γρήγορη αποκατάσταση


ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Η λιποπρόσθεση στα γεννητικά όργανα αναφέρεται από την δεκαετία του 90. Τα τελευταία χρόνια αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής η χρήση του λίπους για την αύξηση του μεγέθους των γεννητικών οργάνων ανδρών και γυναικών.
Η επέμβαση είναι απλή και ανώδυνη (τοπική αναισθησία). Το λίπος που προστίθεται στο πέος είναι σταθερό, δεν απορροφάται λόγω της πλούσιας αγγείωσης και της έλλειψης λιπώδους ιστού στην περιοχή. Στις γυναίκες έχουμε απορρόφηση της τάξης του 20-30% γι' αυτό μπορεί να χρειαστεί μία συμπληρωματική πρόσθεση λίπους. Η μετεγχειρητική πορεία είναι ήπια και πολλοί ασθενείς είναι ικανοί μετά από 4-5 ημέρες να έχουν σεξουαλική επαφή.
Η λιποπρόσθεση στο πέος δεν αυξάνει μόνο την διάμετρο αλλά και το μήκος. Το γεγονός ότι πρόκειται για αυτόλογο λίπος γίνεται αποδεκτό με ευκολία και ικανοποίηση, σε αντίθεση με άλλες ουσίες ή προσθέσεις.
Η λιποπρόσθεση στα γεννητικά όργανα της γυναίκας αφορά τα μεγάλα χείλη του αιδοίου και το εφήβαιο, περιοχές που με την πάροδο της ηλικίας ατροφούν. Στην αγορά σήμερα υπάρχει ειδικό προϊόν υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιείται για την ανάπλαση των γεννητικών οργάνων. Το χρησιμοποιούμε στις περιπτώσεις που δεν θέλουν οι ασθενείς να υποβληθούν στη διαδικασία της λιποπρόσθεσης.

ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η αιδοιοπλαστική είναι η επέμβαση με την οποία μπορούμε να διορθώσουμε τα διατεταμένα και πολλές φορές προβάλλοντα μικρά χείλη του αιδοίου τα οποία δημιουργούν κυρίως αισθητικό πρόβλημα.
Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, είναι απλή, σύντομη, με γρήγορη αποκατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.
Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η εκτομή ευθείας γραμμής, η εκτομή W, η V σφηνοειδής εκτομή.