Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Botox

Θεραπεία Ρυτίδων Έκφρασης - Botox

Ειδικότερα για τις ρυτίδες έκφρασης (δυναμικές ρυτίδες), χρησιμοποιείται το φαρμακευτικό σκεύασμα Botox (βουτιλινική τοξίνη) του οποίου η έγχυση αποτελεί την πιο δημοφιλή μη-επεμβατική εφαρμογή παγκοσμίως για γυναίκες και άνδρες.

Πρόκειται για μια απλή ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία Η επιτυχία του έγκειται στη χαλάρωση των μυών που ευθύνονται για τη δημιουργία των δυναμικών ρυτίδων και το αποτέλεσμα έχει μεγάλη διάρκεια, που αγγίζει μέχρι και τους 8 μήνες. Εφαρμόζεται κυρίως στο μέτωπο, μεσόφρυο και πλάγια των ματιών (πόδι χήνας).

Η δράση του εμφανίζεται μετά από 7-10 ημέρες.

Στις ήδη σχηματισμένες έντονες ρυτίδες μπορεί να συνδυαστεί με έγχυση υαλουρονικού οξέος. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται αποτελεσματικά στην θεραπεία της υπεριδρωσίας της ημικρανίας και της μεθερπητικής νευραλγίας. Στην αντιμετώπιση της ανθεκτικής στα φάρμακα και επίμονης ημικρανίας η βοτουλινική τοξίνη αποτελεί ίσως το πιο ισχυρό & αποτελεσματικό μέσο.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική