Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Μη Χειρουργικό Lifting - Νήματα

Νήματα – Μη Χειρουργικό Lifting

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μία καινοτόμος μέθοδος αναζωογόνησης και ανόρθωσης του δέρματος με νήματα. Έχουμε σήμερα δύο βασικές κατηγορίες νημάτων:

Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τα λεγόμενα νήματα στήριξης που προσφέρουν αναζωογόνηση και σύσφιξη στο δέρμα και τοποθετούνται ενδοδερμικά ή υποδόρια. Το υλικό σύνθεσης είναι η πολυδιαξανόνη (P.D.O) ή το πολυγαλακτικό οξύ (P.L.A), ουσίες βιοσυμβατές και βιοαπορροφήσιμες.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουμε τα νήματα ανόρθωσης. Σ’αυτά, έχουμε συνεχή εξέλιξη και βελτίωση σχετικά με τη σύνθεση, τη μορφή και τον τρόπο εφαρμογής τους. Τοποθετούνται μόνο υποδόρια και με τις μικρές ακίδες που διαθέτουν (COGS) κατά μήκος του κορμού του νήματος, «γαντζώνουν» το δέρμα από την έσω (υποδόρια) επιφάνεια και έτσι προκαλούν ανόρθωση (lifting). Η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη, με ελαφρά τοπική αναισθησία.

Αρχικά, εφαρμόστηκαν στο πρόσωπο και τον τράχηλο, σε περιστατικά ελαφράς και μέτριας βαρύτητας, με απολύτως ικανοποιητικά αποτελέσματα. Στα περιστατικά με μεγαλύτερη πτώση και χαλάρωση της επιδερμίδας, το χειρουργικό lifting είναι η θέση επιλογής. Στη συνέχεια, τα νήματα ανόρθωσης χρησιμοποιήθηκαν με ικανοποιητικά αποτελέσματα στην ανόρθωση του στήθους, της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των βραχιόνων (μπράτσα).

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από το υλικό σύνθεσης των νημάτων.

Τα νήματα P.D.O (πολυδιαξανόνη )διαρκούν 10-12 μήνες, τα P.L.A (πολυγαλακτικό οξύ), 18-24 μήνες και τα νήματα σιλικόνης SPRING THREADS, έως πέντε χρόνια. Τα υλικά σύνθεσης των νημάτων, όπως ήδη αναφέραμε, είναι βιοσυμβατά και δεν δημιουργούν προβλήματα αλλεργίας ή άλλης αντίδρασης.

Η μέθοδος στήριξης και ανόρθωσης (lifting) του δέρματος με νήματα, αποτελεί ίσως μία από τις καλύτερες λύσεις για αισθητικά προβλήματα που απασχολούν πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες, με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Δείτε μερικές εικόνες από πραγματικούς ασθενείς, πριν & μετά

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική