Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Εμφυτεύματα

Εμφυτεύματα

Το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του μπορούν να τελειοποιηθούν με την εφαρμογή επεμβάσεων σύγχρονης κοσμητικής, διατηρώντας παράλληλα τη φυσικότητά τους. Μια πολύ διαδεδομένη μέθοδος ανάπλασης των φυσικών χαρακτηριστικών του προσώπου αποτελούν τα εμφυτεύματα τα οποία
ανάλογα με το υλικό (υαλουρονικό, πολυγαλακτικό οξύ, υγρή ενέσιμη σιλικόνη κ.α), τοποθετούνται μέσα ή κάτω από το δέρμα ώστε να γεμίσουν τις ρυτίδες ή ουλές, να δώσουν όγκο σε μικρά και αδύνατα χείλη ή να δώσουν όγκο και σχήμα στο περίγραμμα του προσώπου.

Σήμερα στην αγορά στο μεγαλύτερο ποσοστό χρησιμοποιείται το υαλουρονικό οξύ σαν εμφύτευμα σε διάφορες μορφές και πυκνότητες. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που υπάρχει φυσιολογικά στο ανθρώπινο δέρμα. Λόγω της ασφάλειας και της ευκολίας εφαρμογής του χρησιμοποιείται ευρέως.

Η λιποπρόσθεση είναι μέθοδος που χρησιμοποιεί σαν εμφύτευμα το λίπος του ίδιου ατόμου (αυτόλογο λίπος). Το λίπος συλλέγεται με εύκολο και ανώδυνο τρόπο από σημεία του σώματος που περισσεύει. Τοποθετείται μόνο υποδόρια σε μεγάλες ρυτίδες, αύλακες, βαθουλώματα που δημιουργήθηκαν από τραυματισμούς ή χειρουργικές επεμβάσεις κ.α. Σαν αυτόλογο υλικό δεν προκαλεί καμία ανεπιθύμητη ενέργεια και μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη για να χρησιμοποιηθεί στις επόμενες συνεδρίες.

Εικόνες από πραγματικούς ασθενείς, πριν & μετά

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική