Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Carboxy Therapy - Μια επαναστατική θεραπεία

Carboxy Therapy

Πρωτοεμφανίστηκε στα ινστιτούτα υγείας και αισθητικής στη Γαλλία. Συνίσταται στην υποδόρια χορήγηση CO2. Πρόκειται για ένα αέριο που στον οργανισμό μας παράγεται μαζικά κατά την κυτταρική λειτουργία και αποβάλλεται με την εκπνοή. Η παρουσία του στον υποδόριο χώρο αναγκάζει τον οργανισμό να αυξήσει την αιμάτωση, να δημιουργήσει καινούργια αγγεία, με αποτέλεσμα τελικά να αυξήσει την οξυγόνωση των ιστών.

Στη συνέχεια έχουμε την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και αποσυμφόρησης των ιστών. Κυριότερες ενδείξεις της θεραπείας είναι η ανανέωση της επιδερμίδας (ρυτίδες προσώπου, ντεκολτέ), η λιπόλυση, αλλά και η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, εφαρμόζεται και σε κλινικές περιπτώσεις, όπως η ψωρίαση, οι ημικρανίες, οι μυϊκοί πόνοι και η αρθρίτιδα.

Η εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά, μπορεί να γίνει 1-2 φορές την εβδομάδα, ενώ ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του προβλήματος. Ο ασθενής, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, μπορεί να αισθανθεί κάποια ενόχληση, λόγω διάτασης των ιστών, η οποία όμως υποχωρεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Θα πρέπει να αποφεύγεται σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια, θρομβοφλεβίτιδα, στηθάγχη, μυοκαρδίτιδα, άπνοιες, αλλά και κατά την εγκυμοσύνη.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική