Πρότυπες μονάδες κλινικών Κοσμητικής Ιατρικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Εμπειροι δερματολόγοι μπορούν να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν δίνοντας σας τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
Κεντρικό Θεσσαλονίκης
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Θεσσαλονίκη
Τσιμισκή 43 (3ος όροφος)
Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»


Ξάνθη
Μιχαήλ Βόγδου 14-16
Τηλ. & Fax: 25410-25333
xanthi@novamed.gr


Καβάλα
Ελευθερίου Βενιζέλου 39
Τηλ/Fax: 2510-831440
kavala@novamed.gr

Κεντρικό Θεσσαλονίκης
Καβάλα: 25108 31440 Ξάνθη: 25410 25333
9:00π.μ - 20:30μ.μ Δευτέρα έως Παρασκευή
info@novamed.gr Σας απασχολεί κάτι; Ρωτήστε μας!

Ριζική αποτρίχωση με Laser Alexandrite

Laser Αποτρίχωση – Ριζική Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με LASER αποτελεί την πιο αποτελεσματική, ασφαλή και με σταθερά αποτελέσματα μέθοδο αποτρίχωσης, απαλλάσσοντας από
τις κλασικές μεθόδους αποτρίχωσης (ξύρισμα, κρέμες, κεριά, βελόνες) και τους κινδύνους που αυτές εγκυμονούν (ψευδοθυλακίτιδα, μόνιμα σημάδια, μολύνσεις, δερματίτιδες). Το ιατρικό LASER Alexandrite 755nm, αποτελεί το πιο επιστημονικά εξελιγμένο LASER μόνιμης αποτρίχωσης.

Χάρη στο σταθερό μήκος κύματος (755nm) και τη μονοχρωματικότητα της ενέργειας του LASER Alexandrite, η ενέργεια απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της ρίζας της τρίχας, χωρίς να διαχέεται στα υπόλοιπα στοιχεία του δέρματος (νεύρα, αγγεία). Η υψηλή ενέργεια (έως 100J/cm2) σε συνδυασμό με τη χρήση κρυοαναισθησίας, η οποία ψύχει την επιφάνεια της επιδερμίδας για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ανώδυνη εφαρμογή, επιτρέπουν τον μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης της ενέργειας στη ρίζα της τρίχας, ικανό να καταστρέψει πλήρως κάθε τρίχα, χωρίς τη δυνατότητα αναγέννησης.

Συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία του ιατρικού LASER Alexandrite, εξασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα ως προς την οριστική εξαφάνιση της τρίχας, με απόλυτη ασφάλεια για την υγεία του δέρματος. Το κάθε περιστατικό εξετάζεται και παρακολουθείται μεμονωμένα από ιατρό, ενώ η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από έμπειρο και εξειδικευμένο χειριστή.

Νέος Πελάτης; Καλέστε μας σήμερα για ένα Ραντεβού Ενημέρωσης Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ή Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα!


Επιλέξτε Κλινική