ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310237300ΚΑΒΑΛΑ 2510831440ΞΑΝΘΗ 2541025333
Στείλτε μήνυμαΟι γιατροί της Novamed σας απαντούν
 

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ

Μόνιμη και ανώδυνη αφαίρεση τατουάζ και δυσχρωμιών


ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ

Τα τατουάζ έγιναν πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, παραταύτα πολλοί είναι εκείνοι που επιθυμούν την αφαίρεσή τους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Η αφαίρεσή τους μπορεί να γίνει με δερμοαπόξεση ή χειρουργικά, όμως η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος, είναι η εφαρμογή ιατρικών LASERS. Η ενέργεια των ιατρικών Q-switched LASER Nd:YAG και Dye LASER εφαρμόζεται στην περιοχή του τατουάζ για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, διαπερνώντας την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος χωρίς να την επηρεάζει και στοχεύοντας αποκλειστικά στη χρωστική του τατουάζ. Η λειτουργία αυτή βασίζεται στην επιλεκτική απορρόφηση της ενέργειας του LASER από συγκεκριμένες χρωστικές, χάρη στο ειδικό μήκος κύματος και τις συγκεκριμένες ιδιότητες που αυτό παράγει. Η ενέργεια του LASER διαλύει τη χρωστική, επιτρέποντας στον οργανισμό να την απορροφήσει και να την αποβάλλει με φυσικό τρόπο.
Μερικά χρώματα είναι δυσκολότερο να αφαιρεθούν και απαιτούν περισσότερες συνεδρίες, ενώ χρησιμοποιούνται διαφορετικά LASER με διαφορετικές παραμέτρους, για διαφορετικά χρώματα.
Ειδική τεχνολογία LASER χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μελάσματος και άλλων δυσχρωμιών (εφηλίδες, κερατιάσεις κ.α.) με εντυπωσιακά αποτελέσματα.